Een paar minuten op de radio

Ik kan een heel stuk schrijven over hoe spannend het is om voor de radio te praten, maar ik houd het kort. Miranda is een geweldige interviewer en ik heb mijn favoriete boek getipt:

De verdovers van Anna Enquist. Een roman die tot nadenken stemt over hoe mensen elk op hun eigen manier met pijn, verdriet en angst omgaan. De vele wegen om ┬áte verdoven en te ontvluchten – in werk, alcohol, pijnstillers of afzondering. De vraag of dat werkt en hoe lang. En hoe moeilijk het is om je eigen onvermogen onder ogen te zien en tegen elkaar te zeggen wat wezenlijk voor je is.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>